9 Tanggapan untuk "Cara Rahasia Meningkatkan SEO di Blog 100% Work"

  1. makasih udah share..
    http://seo-cyberjr.blogspot.com
    domain .tk udah dhilal buatin
    cek www.krizeer.tk

    BalasHapus
    Balasan
    1. iya sama-sama de, de eta domain tkna nuhun pisan, de daripada make profil euweuh potoan mah mending make OpenID na dicoba geura ambeh rapi :D http://yoga-tc.blogspot.com/2013/07/cara-verifikasi-komentar-openid-di-blog.html Contohna siga kieu de :D

      Hapus
  2. can ngarti seo kang.. hehe
    maklum newbie..

    BalasHapus
    Balasan
    1. waduh da abdi oge encan ngarti pisan seo kang, tapi teu aya salahna dicoba mah, pan jang jaga-jaga, bisi engke nimu masalah skor SEOna kurang, intina mah lamun SEOna gede mah, pasti artikel akang cepet aya di google, hehe :D

      Hapus
  3. Naik 3% Lumayan :)
    Terimakasih banget Komentar balik yah
    Http://BloggerNeat.blogspot.com

    BalasHapus
  4. Kebetulan blog saya score SEOnya sudah 100% di Chkme.com, jadi apa perlu saya memasang scritp diatas mas?

    BalasHapus
  5. wawakwakwak dasar cuma numpang Link wkwkwkwkw bisa aja dibodohin? wkwkwk

    BalasHapus

Berkomentarlah yang sopan, sesuai dengan topik yang dibahas!